La mulţi ani, 2015!

Un An Nou, 2015, ne-a bătut inevitabil la uşă, iar noi l-am primit cu braţele deschise! Poate nu suntem tocmai pregătiţi pentru 2015, încă mai avem o grămadă de lucruri de rezolvat rămase de anul trecut, dar ce poţi să faci! Trecerea timpului e inevitabilă, asemenea sosirii pe lume a unui copil: niciodată nu te simţi pregătit, cu toate acestea, înveţi şi deprinzi din mers lucrurile :) Poate nu e cea mai inspirată comparaţie, dar în primele zile ale anului se iartă orice. De ce? Putem da vina pe aburii tăriei consumate la trecerea dintre ani :P Mişto, nu-i aşa?

Oricum ar fi, important e să privim Noul An cu atitudine pozitivă: să ne setăm noi ţeluri, să muncim pentru mai mult, mai bine, să ne zbatem să fim mai competitivi la locul de muncă, să ne facem mai mult timp pentru noi şi să punem ceva bănuţi deoparte. Parcă nu tare au sens toate acestea adunate, nu-i aşa? Aburii ăştia....

Un An Nou mai bun şi plin de împliniri! Însă nu uita, pentru a reuşi, trebuie să greşeşti, că altfel nu ai cum să înveţi şi să treci mai departe :)


Comentarii

Postări populare