Ce te faci când eşti tu cu tine şi doar cu tine?

Niciodată nu mi-a plăcut să fiu singură. Cel puţin asta obişnuiam să spun până nu demult. Adevărul e că aproape niciodată nu am fost singură, aşa că nu prea am de unde să ştiu dacă e ok sau nu. 

Şi cu toate acestea, deşi am fost înconjurată de oameni, în unele momente îmi dau seama că acele persoane îmi erau în preajmă doar pentru că ele aveau nevoie. Uite, de exemplu, am prietene care mă sună doar când merg sau vin de la servici pentru că se plictisesc pe drum. Am prietene care mă sună doar când au nevoie de un sfat. Am prietene pe care dacă nu le sun eu, ele nu mă caută cu zilele. Am prietene care sunt mai mult în preajmă doar când vine sesiunea. Cele mai periculoase sunt cele care se dau true friends

Nu ştiu când am încetat să mă mai întâlnesc atât de des cu ele. În ultima vreme trebuie să se întâmple o minune ca să ne întâlnim. Şi uneori, rămân cu un gust amar după întâlnire. Una ba e prea negativistă, alta ba e prea prefăcută, iar alta nu ştie cum să vorbească mai mult despre sine. 
 
Oricum ar fi, sunt eu cu mine şi doar cu mine. Acum spuneţi-mi voi mie: cine e looser-ul? Eu, pentru că deşi îmi dau seama pentru ce mă caută, încă sunt "prietena lor de ocazie" sau eu pentru că nu sunt destul de curajoasă să triez oamenii din viaţa mea? Oricare ar fi răspunsul, tot eu am de pierdut ;) 

Mişto, nu?

Comentarii

Postări populare