Cântarul: prieten sau duşman?

Nu ştiu de ce, dar în ultima vreme toată lumea se plânge de kilograme. Cunosc oameni ce vor să se îngraşe şi cunosc oameni ce vor neapărat să dea jos câteva kilograme. 

Mulţi postează pe net ceea ce mănâncă, alţii îşi pun la status Gym ş.a.m.d. Parcă e epidemie. Despre altceva nu se mai discută. Come on people! 
Amuzant e că şi eu am început să mă privesc cu un ochi critic în oglindă. Acum un an de zile aveam 40 kilograme, dar înainte să îţi dai ochii peste cap, trebuie sa precizez că nu sunt înaltă deloc! Nu asta e important. Ceea ce contează e că am reuşit să pun 5 kilograme pe mine, însă celelalte 5 au apărut ca prin minune. Yep, am 50 kg acum. Şi nu asta mă deranja, ci mai degrabă schimbarea. Am ajuns sa îmi iau pantalonii prima dată pe un picior, apoi pe celălalt şi pe urmă să sar în sus ca să pot să încap în ei. De când a devenit îmbrăcarea pantalonilor atât de dificilă?!
 Ştiu, probabil ar trebui să îmi cumpăr alţii, dar îmi plac vechii mei pantaloni... Asta nu e tot! Înainte aveam abdomenul plat, acu.... Heh!
Am avut o revelaţie: stai frate, pe cine încerc eu să păcălesc? Asta sunt eu şi trebuie să mă iubesc. Da, s-au produs câteva schimbări, am fundul mai mare, dar hey, depinde doar de mine dacă folosesc asta în avantajul meu sau nu :))
Ceea ce ştiu e că voi încerca să mănânc cât mai sănătos şi dacă e posibil să fac măcar câteva exerciţii zilnice. Pentru abdomen recomand pilates, mai exact setul ăsta de exerciţii: http://www.youtube.com/watch?v=WIz0_xkKTMg . 
Fetelor, oricum aţi arăta, faceţi o schimbare doar dacă simţiţi asta! Şi nu uitaţi de Regula de Aur a lui Cincinescu: cinci porţii de legume sau fructe în fiecare zi! 

Comentarii

Postări populare